CK PEPA

E-mailová rozesílka Cestovní kanceláře PEPA
Nezobrazuje se Vám tento e-mail správně?

Vážení kolegové rybáři!
Zasílám Vám pozvánku na čtvrteční prezentaci a připojuji několik odkazů na aktualizované stránky, které jsou součástí webu www.rybolov.com

Švédsko - prezentace revírů a soutěže v přívlači

Prezentace přívlačových závodů v lovu štik Lapland Pike Festival a rybářských revírů švédského Laponska proběhne v Praze
ve čtvrtek 15. března mezi 19.00-21.00 hodin.

Přednášet bude v angličtině Greger Jonsson.
Po přednášce bude následovat diskuse...

Zájemci o účast na prezentaci nechť si rezervují místa na tel.: 266 610 273 a sdělí své jméno, příjmení, telefonní číslo a počet osob, které se prezentace chtějí zúčastnit.
Oficiální pozvánku na prezentaci zašleme obratem.
Více informací naleznete zde.

Švédsko - prezentace revírů a soutěže v přívlači

Norsko - nová pravidla, nové chaty

Plánujete rybářskou výpravu do Norska?
Pak nezapomeňte, že od 1.1.2018 platí nové limity omezující vývoz ryb z Norska:
Rybáři-návštěvníku Norska, který je ubytován v registrované rybářské chatě (což jsou téměř všechny chaty z nabídek rybářských cestovních kanceláří), je povoleno odvézt z Norska nejvýše 20 kg ulovených ryb.
Rybáři ubytovaní v neregistrované rybářské chatě mají vývozní kvótu sníženou na 10 kg.
Nadále již neplatí, že kromě hmotnostního limitu si rybář smí odvézt navíc trofejní rybu.

Kapacity na rybářskou sezónu 2018 jsou téměř vyprodány a velmi rychle se obsazují i květnové, červnové a červencové termíny na sezónu 2019.
Ale v posledních týdnech bylo dáno do provozu i několik nových chat, kde jsou stále volná místa, například v lokalitě Imarsund u Aure nebo Amber u Tromso.
A jak už to bývá, občas se nečekaně uvolní některé s velkým předstihem obsazené chaty, například chata Lokta v termínu 6.-14.6. nebo apartmá Loppa 29.6.-8.7.2018.
Více informací naleznete zde.

Norsko - nová pravidla, nové chaty

Maledivy - ohlédnutí za uplynulou sezónou

S příchodem jara končí hlavní rybářská sezóna na Maledivách.
Stejně jako v minulých letech se do vod souostroví vypravila i celá řada rybářů a rybářek z České republiky a Slovenska.
Slovenští borci vypilovali techniku lovu ryb v průběhu noční přívlače a nasadili vysokou laťku i při lovu kranasů na poppy.
Výbornou zkušenost jsme udělali s bezprotihrotovými háčky Gamakatsu GT Recorder. Tyto háčky nekompromisní kvality po záseku výborně sedí, ryby z nich nepadají a když se rybě podaří nástrahu utrhnout, snadno se jí pak zbaví.
Informace a fotografie z uplynulé sezóny naleznete v reportážích a brzy je doplníme o další, včetně těch o zdolání metrákového mečouna se smekacím navijákem Daiwa BG.
Více informací naleznete zde.

Maledivy - ohlédnutí za uplynulou sezónou

Argentina - za zlatou rybou

Dorada jsou úžasně bojovné ryby z povodí řeky Paraná.
V severní Argentině patří mezi běžné dravce a úlovky ryb délky 40-60 cm jsou běžné. Zdolat však na přívlač nebo umělou mušku dorado délky 60-80 cm, to už vyžaduje dostatek zkušeností a notnou dávku snahy a trpělivosti. O rybářích, kteří měli tu čest zdolat dorado délky 80-100 cm, se hovoří s respektem.
Když slovensko-česká výprava ohlásila v lednu úlovek hned několika více než metrových dorad, skoro se tomu nechtělo ani věřit.
Ale realita tentokrát opravdu předčila očekávání.
Více informací naleznete zde.

Argentina - za zlatou rybou
Dostali jste tento e-mail od přátel? Chcete jej také dostávat?